Суцільне пекло у Чорнобаївці: окупант розповів про "теплий прийом" від ЗСУ

Сили оборони змусили рашистів засумніватися у власній перемозі
Суцільне пекло у Чорнобаївці: окупант розповів про "теплий прийом" від ЗСУ
Реакція соцмереж на події в Чорнобаївці
25 Квітня 2022, 11:11
читать на русском

Збройні сили України влаштували російським загарбникам "суцільне пекло" у Чорнобаївці в Херсонській області.

Про це стало відомо із перехопленої розмови російського солдата зі своїм знайомим, яку опублікувала Служба безпеки України:

Загарбник, якому вдалося вціліти під Чорнобаївкою, наразі передислокований у Білозірку Херсонської області. Він розповів знайомому в росії:

Тут повний пиз*єць. Наших тупо пачками вбивають, я стільки трупів ніколи не бачив. Ми відійшли з Чорнобаївки, там справжнє пекло! Там наших стільки загинуло, що ти й уявити не можеш. Ми тут такої пі*ди отримали, що передати неможливо...

Натомість друг рашиста сумнівається у його словах та розповідає, що в російських новинах їм пообіцяли, що 9 травня окупанти мають провести "парад перемоги" у "захопленому" Києві.

Однак окупант намагається розповісти правду товаришу:

Який, на*уй, Київ? Яке додому? Тут хоч би ще вижити. Я коли побачив, як розірвало мого друга, я близько пів години рвав.

Тим часом позаштатний радник голови Офісу президента повідомив про вихід "17-ї серії серіалу Чорнобаївка":

І, до речі, із 17-ою Чорнобаївкою. Щойно повідомили.

Нагадаємо, українські військові розгромили техніку і батальйони російських окупантів у Чорнобаївці Херсонської області вже понад 15 разів.

Про те, чому рашистам постійно не щастить у Чорнобаївці читайте у нашому ексклюзивному матеріаліФеномен Чорнобаївки або чому це село фатальне для рашистів.

Читайте також

1