Суддя Вовк знайшовся на роботі і назвав НАБУ цирком

Павло Вовк стверджує, що його ніхто з детективів не шукав
Головне
Суддя Вовк знайшовся на роботі і назвав НАБУ цирком
Павло Вовк (Фото: Фейсбук)
16 Лютого 2021, 18:54
читать на русском

Суддя ОАСК Павло Вовк, якого детективи НАБУ сьогодні вдруге не знайшли, аби примусово привести до суду, у соцмережах прокоментував дії НАБУ.

Про те, що Вовка ніхто не шукав, сам підозрюваний написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Суддя Вовк (досьє Павла Вовка) стверджує, що його ніхто з НАБУ не шукав ані сьогодні, ані 8 лютого, коли також мало відбутися судове засідання з обрання йому запобіжного заходу.

Офіційний корупціонер Ситник, за іронією долі тимчасово працюючий головою дискредитованого антикорупційного органу, минулого тижня заявляв, що не може мене знайти. Сьогодні, виявляється, мене також хтось десь шукав і знову не знайшов, про що я дізнався з телеграм-каналів, які пропогують «роботу» НАБУ.  При цьому я на робочому місці й у жодні схованки не граю. – розповів Вовк.

При цьому Вовк переконаний, що НАБУ насправді шукало не його, а "гучних заголовків у ЗМІ".

Але, вочевидь, НАБУ хотілося знайти не мене, а гучні заголовки. Варто віддати належне – це, на відміну від боротьби з корупцією, їм вдається, з чим я підлеглих пана Ситника і вітаю. Більше їх вітати немає з чим, - констатував Вовк.

Насамкінець він назвав НАБУ "цирковим колективом" і синонімом корупції.

У нас багато говорять про необхідність судової реформи. Але останні події свідчать, що не менш нагальною проблемою є реформа циркових колективів на кшталт НАБУ.  Всі втомилися від імітації боротьби з корупцією. Наші антикорупційні органи стали синонімом самої корупції, - підсумував Вовк.

Читайте також

Нагадаємо, 3 листопада Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, якого підозрює у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади.

23 грудня 2020 року детективи НАБУ вручили особисто голові ОАСК повістку про виклик до суду.

6 січня ВАКС відмовився продовжувати розслідування кримінального провадження щодо створення злочинної організації і захоплення влади, у якому фігурує голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк.

Напередодні суд відмовився примусово доставити на засідання суддю Вовка, який відверто ігнорує засідання у його ж справі, попри те, що на відео НАБУ зафіксовано, як детективи оголошують підозрюваному повістку про виклик, а той викидає її з автомобіля.

8 лютого детективи НАБУ не знайшли голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка ні вдома, ні на роботі, і не змогли примусово доставити його до суду, де йому мали обрати запобіжний захід.

16 лютого детективи НАБУ вдруге не змогли примусово привести підозрюваного у державній зраді  Вовка до Антикорупційного суду для обрання запобіжного заходу у вигляді 3 млн грн застави.

1