Суддю, який заарештував бойового генерала Павловського звинувачують у зв'язках з ОПЗЖ

На мосту над вулицею Героїв Небесної сотні активісти палили фаєри та вивісили банер на підтримку ув'язненого
Ексклюзив
Суддю, який заарештував бойового генерала Павловського звинувачують у зв'язках з ОПЗЖ
Акція на підтримку генерала Павловського (Фото: Парламент.UA)
16 Липня 2021, 21:36
читать на русском

Під час акції протесту на Майдані ветеран АТО та голова організації "Невідомий патріот" Євген Строкань звинуватив скандального суддю Печерського суду Олексія Соколова у зв'язках із Юрієм Бойко - членом проросійської партії ОПЗЖ, передає кореспондент Парламент.UA.

За його словами, до такого висновку він дійшов після вивчення декларації одіозного судді.

Ввечері у п’ятницю, 16 липня, активісти організації “Невідомий патріот” провели акцію на підтримку ексзаступнику міністра оборони України генералу Павловському, якого взяли під варту напередодні.

На мосту на вулиці Небесної Сотні активісти повісили великий банер з написом "Руки геть від бойового генерала. Зе! Суди відпускають "беркутню" і садять генералів!". Під гасла "Руки геть від бойового генерала" протестувальники запалили фаєри і димові шашки. Поліція, яка перебувала на Майдані не реагувала на активістів та спокійно спостерігала за акцією протесту.

кція на підтримку генерала Павловського (Фото: Парламент.UA)

Активісти впевнені, що рішення судді Соколова має політичний характер і виносилося під тиском ОП.

Ми обурені тим, що генерала Павловського, який звільняв Маріуполь, відправляють за ґрати під абсурдну заставу в пів мільярди гривень. Як ми можемо довіряти цьому рішенню судді Соколова, якщо він відпускав вбивць Майдану, має зв'язки з регіоналами, виносить рішення на користь Медведчука і саджає на домашній арешт ветеранів за малюнки на Банковій. У громадськості є підозра в замовності рішення по генералу з Офісу Президента, - заявив ветеран полку Айдан та лідер НП Євген Строкань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що печерський суд Києва на вимогу Державного бюро розслідувань на два місяці арештував колишнього заступника міністра оборони (за часів президента Порошенка), бойового генерала Ігоря Павловського.

Читайте також

1