Телеканал депутата-зрадника Ковальова передали в управління АРМА - ДБР

Загальна вартість власності становить понад 18,5 млн гривень
Головне
Телеканал депутата-зрадника Ковальова передали в управління АРМА - ДБР
Телеканал Ковальова Фото: dbr.gov.ua
18 Серпня 2022, 12:09
читать на русском

У середу, 17 серпня, телеканал "4 канал" депутата-зрадника Олексія Ковальова передали в управління АРМА.

Про це повідомили в ДБР у Telegram.

Спільними зусиллями Державного бюро розслідувань та Офісу Генерального прокурора у стислі строки вдалося встановити та ініціювати передачу до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів майно народного депутата України Олексія Ковальова, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що понад 18,5 млн гривень - загальна вартість власності.

Зе повідомленням ДБР, ще в липні суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова. Зокрема, під арешт потрапили частки фігуранта в статутних капіталах 3-х юридичних осіб та його банківські рахунки.

У тому числі арештовано майно ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" - український інформаційно-розважальний телеканал "4 канал", власником якого є Олексій Ковальов, - пояснили в ДБР.

У квітні 2022 року було відкрито кримінальне провадження відносно народного депутата України, який після повномасштабного вторгнення російської федерації перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагає окупаційним військам. У ході розслідування встановлено, що на початку липня цього року Олексій Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора - "уряді Херсонської області".

6 липня 2022 року генеральний прокурор, на підставі зібраних Державним бюро розслідувань доказів, повідомила йому про підозру.

15 липня, за клопотанням ДБР, народному депутату України Олексію Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Депутата оголошено в розшук.