Tesla показала повністю електричний квадроцикл для дітей за 1900 доларів - відео

Батарея забезпечує запас ходу до 24 кілометрів
Tesla показала повністю електричний квадроцикл для дітей за 1900 доларів - відео
Квадроцикл Tesla для дітей (скрін з відео)
2 Грудня 2021, 15:05
читать на русском

Компанія Ілона Маска Tesla випустила чотириколісний квадроцикл для дітей (Cyberquad for Kids) за 1900 доларів.

Про це пише The Verge, зазначивши, що замовити його можна на офіційному сайті Tesla за 1900 доларів. Втім, доставка розпочнеться лише через два-чотири тижні.

Несподіване оголошення з’явилося більше ніж через два роки після того, як Tesla анонсувала повнорозмірний квадроцикл Cyberquad, щоб доповнити свій футуристичний Cybertruck. Cyberquad ще не відправлено.

Цей новий Cybersquad розміром з півлітра призначений для дітей від 8 років і тих, у кого батьки можуть дозволити собі купити квадроцикл за 1900 доларів. Він включає сталеву раму, м’яке сидіння та регульовану підвіску із заднім дисковим гальмом. Є навіть світлодіодні панелі, щоб завершити естетику кіберпанку. Цей повністю електричний квадроцикл розвиває максимальну швидкість 10 миль (16 км) на годину, а батарея забезпечує запас ходу до 15 миль (понад 24 км).

Cyberquad має три налаштування швидкості:

  • 5 миль/год (приблизно 8 км);
  • 10 миль/год (приблизно 16 км);
  • 5 миль/год заднім ходом.

У Tesla заявили, що для повної зарядки знадобиться до 5 годин, а на діапазон батареї можуть вплинути вага користувача, рельєф місцевості та налаштування швидкості. Cyberquad for Kids зараз буде поставлятися лише в США, і Tesla не гарантує, що він прибуде до свят.

Квадроцикл Tesla для дітей Фото: shop.tesla.com

Квадроцикл Tesla для дітей Фото: shop.tesla.com

Нагадаємо, що американський інженер, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск представив новий продукт – кіберсвисток (Cyberwhistle). Натхненням до створення цього продукту став пікап Cybertruck.

Читайте також

1