Tesla розпочне продаж товарів за Dogecoin

Після цього оголошення гендиректора компанії Ілона Маска ціна альткоїна зросла більш ніж на 25%
Tesla розпочне продаж товарів за Dogecoin
Dogcoin (Фото: trashbox)
14 Грудня 2021, 19:35
читать на русском

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск заявив, що автовиробник випустить продукцію зі своєю символікою, яка продаватиметься за Dogecoin. Після цього альткоїн подорожчав більш ніж на 25%, його ціна перевищила 0,20 доларів.

Відповідне повідомлення Ілон Маск написав у Twitter.

Крім того, 13 грудня в інтерв'ю журналу TIME бізнесмен заявив, що Dogecoin - найвдаліша криптовалюта для платежів, аніж біткоїн. За словами бізнесмена, транзакції в мережі альткоїна проходять швидше і коштують дешевше, ніж операції з першою криптовалютою.

Як відомо, Dogecoin - це жартівлива криптовалюта-мем, яка була випущена у 2014 році. Її називають улюбленою криптомонетою власника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска, оскільки він часто згадує Догікоїн у своїх твітах.  Якось, криптовалюта Dogecoin за добу здорожчала на 1000% після чергового твіту Маска. А у травні 2021 року мільярдер намагався пояснити, в чому суть цифрової монети, однак погодився, що "це розводка".

У жовтні Маск пояснив, чому він підтримує Dogecoin. Бізнесмен заявив, що вважає альткоїн "народною криптовалютою". Маск додав, що перед тим, як підтримати "мемну" криптовалюту, він поспілкувався з робітниками Tesla і SpaceX, багато хто з них виявився власником Dogecoin.

Читайте також наш матеріалБіткоїн, альткоїни та інші: усе, що потрібно знати про десятку найпопулярніших криптовалют світу.

Читайте також