Тіла лежать на полях, а живі нікому не потрібні: рашисти скаржаться, що їх кинули (відео)

Відправили на війну і строковиків, які тільки за тиждень до початку воєнних дій підписали контракт
Тіла лежать на полях, а живі нікому не потрібні: рашисти скаржаться, що їх кинули (відео)
Російський окупант, який потрапив в полон / Скрін з відео
28 Березня 2022, 20:46
читать на русском

Російські військові продовжують скаржитись на своє керівництво, якому вони не потрібні і живі, і мертві. Як і тіла вбитих орків, які просто валяються у полях та лісах.

СБУ показала допит ще одного російського "учєніка", який знову "не знав", що їде на війну в Україну.

Так, 24 лютого полонений окупант перетнув наш державний кордон та вирушив з Криму в напрямку Гуляй-поля. Каже, що частина його товаришів по службі, зрозумівши, що є учасниками війни, а не "спецоперації", мали намір відмовитися і вже навіть "бумажку сделали. Но старший приехал и сказал, что войны там нету, надо просто проходить…".

Натомість його підрозділ, попри те, що не був на передовій, розгромили українські захисники: "из 30 человек, которые приехали, 9 человек живы остались".

Вояка розповів, що з ними були і строковики, які тільки за тиждень до початку воєнних дій підписали контракт. Тим, хто відмовлявся воювати, дали 13 років ув’язнення.

Дії свого командування оцінює як: "Нас просто кинули. Если бы нормальная армия была, они бы нас вытащили, наши тела увезли отсюда. Но тела наших там на поле у вас лежат".

Як і всі полонені, каже, що нікого не вбивав і взагалі не вміє користуватися автоматом. Але наскільки правдиві його слова і який рівень шкоди він завдав Україні, встановлять слідчі та контррозвідники СБУ. Бо жоден загарбник не залишиться безкарним.

Нагадаємо, що російські командири кидають своїх окупантів, які отримали поранення в бою. Цю аксіому, зрозумілу для українців, ще раз підтвердив полонений загарбник.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також

1