Тищенко про можливість нового призначення: відкритий для будь-яких висот

Депутат назвав себе офіцером верховного головнокомандувача
Тищенко про можливість нового призначення: відкритий для будь-яких висот
Микола Тищенко (фото: УНІАН)
8 Серпня 2022, 12:09
читать на русском

Після звільнення з посади голови Закарпатської обласної організації партії "Слуга народу" народний депутат Микола Тищенко сподівається отримати від президента нову посаду.

Про це стало відомо з його інтерв'ю "Українським новинам".

Депутат каже, що його звільнили внаслідок "зміцнення влади на місцях".

Географічно моя діяльність зараз уже ширша, ніж Закарпаття. Перебувати там постійно фізично я не міг. Так, певні внутрішньопартійні обставини прискорили передачу Закарпатської партійної організації. Але ці обставини ніяк не пов'язані з Безуглою та конфліктами всередині команди, - зазначив він (досьє Миколи Тищенка).

Він вважає, що за час його перебування у регіоні"Закарпаття за рік повернуло собі лаври провідного регіону".

Також Тищенко до своїх заслуг відносить те, що "українська партія угорців КМКС підтримала центральну владу".

Це важлива співпраця. Вони прийняли політику нашого президента. Як наслідок, на Закарпатті я створив універсальну та стійку систему взаємодії місцевих партій, громадських організацій, яка ефективно працювала та працює. Я передаю її у надійні руки. Якщо взяти цифри, то підтримка нашої команди рік тому в області становила 11,5%. Нині понад 30%, - сказав депутат.

Щодо того, чи очікує він отримати якусь нову посаду від влади, Тищенко сказав:

Я відкритий для будь-яких висот, на які мене призначить Президент. Зараз ми всі офіцери верховного головнокомандувача і який буде його наказ, там і будемо успішно працювати.

Нагадаємо, народна депутатка з фракції "Слуга народу", заступниця голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла ініціювала виключення з партії колеги Миколи Тищенка. Після цього, 19 липня голова "Слуги народу" Олена Шуляк достроково припинила повноваження Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної організації партії.