Тищенко заявив, що продав усі свої ресторани

Нардеп від "Слуги народу" вважає своє обличчя брендом ресторанного бізнесу
Тищенко заявив, що продав усі свої ресторани
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
18 Травня 2021, 23:00
читать на русском

Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що продав усі свої ресторани, коли вирішив піти в політику.

Про це Тищенко розповів в інтерв'ю "Сегодня".

Мої політичні опоненти і заздрісники роздули скандал про те, що мій ресторан "Велюр" під час карантину працює. Але я з 2018 року готувався до політики і продав свій бізнес. Усі свої ресторани. Там тепер інші власники. Я сьогодні де-факто і де-юре до цих ресторанів не маю жодного стосунку. Інша справа, що моє обличчя є брендом, який пов'язаний із цими підприємствами, - зауважив нардеп.

За словами Тищенка, за 25 років роботи в ресторанному бізнесі все підчистити неможливо.

Все це політичне переслідування і війни проти мене інших політиків. Але я все одно не засмучуюсь. І кожному з опонентів пропоную надіти кімоно і вийти зі мною на чесний бій. Але поки що ніхто не хоче надягати кімоно..., - підсумував нардеп.

Читайте також

Нагадаємо, у квітні народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на день народження своєї дружини в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Сам Тищенко стверджує, що святкування дня народження його дружини відбувалося в окремому готельному номері, а не у ресторані готелі. Тому, вважає депутат, він не порушив карантинні вимоги. За організацію вечірки до відповідальності зможуть притягнути лише адміністрацію готелю.

Раніше Тищенко втрапив у грандіозний скандал через те, що його ресторан "Велюр" працював у карантин і там збиралися українські політики.

1