Товстий мішок лайна: нардеп Вірастюк послав на три букви співака Іво Бобула (відео)

Вірастюк назвав Бобула людиною без почуття гумору
Товстий мішок лайна: нардеп Вірастюк послав на три букви співака Іво Бобула (відео)
Василь Вірастюк фото: УНІАН
17 Квітня 2024, 20:52
читать на русском

Відомий український стронгмен, чинний народний депутат України від партії "Слуга Народу" Василь Вірастюк вилаявся на співака Іво Бобула.

Це відбулось під час інтерв'ю Славі Дьоміну, відеозапис якого розміщено на Youtube.

Відповідаючи на запитання про давнішній конфлікт з українським співаком Іво Бобулом, коли у 2016 році Вірастюк відвідав іменний номер співака в одному з готелів у Чернівцях та публічно висміяв речі, які там побачив, Вірастюк зазначив, що зі свого боку образ на артиста він не має.

Ведучий, своєю чергою, нагадав нардепу, що Іво Бобул раніше стверджував, що готовий пробачити тогочасну поведінку Вірастюка лише, якщо той особисто попросить вибачення. Стронгмен заявив, що не буде принижуватися та вилаявся на адресу співака.

"Та пішов він на х*й. Товстий мішок лайна. Людина без почуття гумору взагалі", – заявив Василь Вірастюк.

Також Вірастюк додав, що раніше вже перепрошував за цей епізод.

"Я це зробив один раз на каналі "1+1". Скільки раз я повинен приносити вибачення? Я сказав, що все розумію. Можливо там десь було щось сказано про Лілію Сандулесу не зовсім влучно. Я вибачаюсь, забираю свої слова назад, але я абсолютно нічого не мав поганого на увазі", - зазначив нардеп.

Крім того, Вірастюк наголосив, що Бобул бреше, коли каже, що вони особисто ні разу в житті не бачилися.

"Та я з ним бачився у Львові на залізничному вокзалі. Він відморозився", - пригадав народний депутат.

Нагадаємо, стронгмен та депутат Верховної Ради Василь Вірастюк, схоже оговтався від нещодавнього розлучення. За чутками, у політика вже новий роман. А новою обраницею стала його колега по партії “Слуга народу” Олена Криворучкіна.

Криворучкіну, якій 52 роки, та 49-річного Вірастюка стали часто помічати разом. В кулуарах кажусь, що вони зблизилися, працюючи рука об руку.

"Вони дуже підходять один одному, на одній хвилі. Обидва одинокі серця, які не поставили хрест на особистому житті", — каже джерело в парламенті.

У сесійній залі вони сидять поруч і доволі часто викладають у соцмережі спільні фото.

Читайте також