Три парламентські фракції вимагають скликати позачергове засідання через коронавірус (відео)

Точного порядку денного засідання поки що немає
Головне
Три парламентські фракції вимагають скликати позачергове засідання через коронавірус (відео)
Верховна Рада, сесійна зала (фото: УНІАН)
11 Квітня 2021, 08:08
читать на русском

Депутати від фракцій "Європейської солідарності", "Голосу" та "Батьківщини" вимагають скликати позачергове засідання Верховної Ради у понеділок-вівторок, 12-13 квітня, щоб обговорити ситуацію з поширенням коронавірусу в Україні.

Про це заявив лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко у Твітері.

За словами нардепа, вимогу зібрати позачергове засідання Ради "терміново з понеділка-вівторка" (12-13 квітня) підтримали депутати "ЄС", "Голосу" та "Батьківщини".

"Європейська солідарність" і "Голос" підписали звернення у повному складі, "Батьківщина" "у понеділок завершить цей процес", - заявив Порошенко (досьє Петра Порошенка).

Точний порядок денний можливого засідання нардеп не оприлюднив, але пояснив, що саме вважають за доцільне розглянути нардепи.

Закликаю, скликайте сесію, проголосуйте зміни до Бюджету, постанову по пандемії, тимчасову слідчу комісію по "вагнерівцям" і не приєднуйтеся до злочинних дій Степанова, Шмигаля і Зеленського, — звернувся Порошенко до колег-парламентарів.


Контекст. 7 квітня стало відомо, що Верховна Рада України, найімовірніше, знову піде на карантин, попередньо провівши планове засідання і кілька позачергових.

1