Творці "мемної" криптовалюти анонсували розпродаж 10 тисяч ігрових NFT

Пізніше ці токени конвертують в ігрових персонажів
Творці "мемної" криптовалюти анонсували розпродаж 10 тисяч ігрових NFT
Dogcoin (Фото: trashbox)
14 Жовтня 2021, 04:07
читать на русском

Розробники "мемної" криптовалюти Shiba Inu випустять колекцію NFT. Вже було анонсовано розпродаж 10 тисяч ігрових невзаємозамінних токенів.

Як повідомляє shytoshikusama.medium.com, ці токени стилізовані під собак породи Шибу-іну. Їх пізніше конвертують в ігрових персонажів.

Вже цього тижня з'явиться можливість придбати NFT-токени "Shiboshis" (шибоші). Вартість перших 3 тисяч NFT становитиме 0,1 ETH (Ethereum) - це буде лише в перші 24 години. Наступні 5 тисяч і 2 тисячі невзаємозамінних токенів коштуватимуть 0,2 і 0,3 ETH відповідно.

Важливо, що кожен гаманець може придбати лише 10 шибоші. Це для того, щоб більше людей могли їх придбати, перш ніж вони розпродаються.

Власники цих ігрових токенів зможуть давати їм ім'я, але за перейменування потрібно буде заплатити. Це буде коштувати 100 доларів, але стягуватиметься оплата у криптовалюті Shiba Inu.

За інформацією розробників, згодом токени з цієї колекції перетворять на ігрові NFT, які зможуть брати участь в глобальному ігровому процесі.

За останні два тижні курс Shiba Inu виріс більш ніж на 300%. Токен став найпопулярнішим на найбільшій в США криптовалюта біржі Coinbase, а також зайняв 12 позицію в списку найбільших за капіталізацією криптовалюти, за даними CoinGecko.

Нагадаємо, що спеціальний адміністративний район Китаю анонсував випуск власної національної цифрової валюти до середини наступного року.

Читайте також наш матеріал: Тенденції крипторинку: що таке стейблкоїни і чи загрожують вони світовій фінансовій стабільності

Читайте також

1