У Болгарії заарештували банду, члени якої користувалися "паспортом" Сталлоне

Підроблені документи з фото актора знайшли під час обшуків
У Болгарії заарештували банду, члени якої користувалися "паспортом" Сталлоне
Сильвестр Сталлоне (Фото: soius)
31 Січня 2021, 23:00
читать на русском

У болгарському місті Пловдив поліція заарештувала чотирьох членів банди, які підробляли документи та банкноти євро. У них знайшли "паспорт" з фото Сильвестра Сталлоне.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву прокурорів.

Після арешту членів банди правоохоронці провели обшуки у 30 місцях по всій Болгарії в межах спільної операції з Європолом та Секретною службою США.

Підроблений паспорт знайшли під час обшуку в будинку одного з бандитів. У "паспорті" Сталлоне "отримав" болгарське громадянство. Там же вилучили велику кількість високоякісних підроблених євро і доларів, а також підроблені болгарські посвідчення особи.

Паспорт з фотографією відомого американського актора Сильвестра Сталлоне співробітники поліції вилучили. Слідство вважає, що банда використовувала цей паспорт як зразок для демонстрації клієнтам високої якості їхньої фальшивої продукції.

Читайте також

Нагадаємо, в Іспанії викрили велику злочинну групу, яка торгувала зброєю з Російською Федерацією та відмивала кошти у європейських банках. Під час обшуків іспанські силовики вилучили майна та коштів на 10 млн євро.

Серед семи затриманих - громадяни Іспанії, Латвії та України. Їх підозрюють у нелегальному перевезенні на торгових кораблях російської зброї та вибухівки - через Україну до зон конфліктів на півночі Африки та Близькому Сході, що заборонено ембарго ООН.

1