У ДСНС попередили про небезпеку на українських дорогах

У п`яти областях очікується погіршення погодних умов
У ДСНС попередили про небезпеку на українських дорогах
Фото: Flickr
9 Січня 2021, 12:00
читать на русском

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попередила про ожеледицю й налипання мокрого снігу на автошляхах п`яти областей України.

Про це йдеться на сайті ДСНС України.

9 січня у західних областях на дорогах ожеледиця; у південних, східних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях налипання мокрого снігу, вночі у Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях значні опади, – застерегли рятувальники.

У ДСНС попередили, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг – можливі аварії та затори.

Читайте також

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди на січень 2021 року. Українцям обіцяють, що у січні температура повітря не опускатиметься нижче п'яти-семи градусів морозу та не очікуються снігопади.

Синоптики попередили українців, що чекати традиційної сніжної зими не варто. Синоптик Українського гідрометцентру Владислав Білик розповів, що нинішня зима не повинна бути настільки ж аномально теплою, як попередня. Він зазначив, що найнижчі температури, як правило, спостерігаються в кінці січня – на початку лютого. А щодо цієї зими неможливо дати точного прогнозу, що саме 20 лютого 2021 року буде найнижча температура.