У Каліфорнії невідомий з ножем напав на відвідувачів церкви: є жертви

Від нападу загинули двоє людей, ще кількох з пораненнями госпіталізували до лікарні
У Каліфорнії невідомий з ножем напав на відвідувачів церкви: є жертви
Швидка допомога у США (Фото з відкритих джерел)
23 Листопада 2020, 14:06
читать на русском

В американському місті Сан-Хосе (штат Каліфорнія) невідомий з ножем накинувся на парафіян баптистської церкви.

Про це повідомляє видання CBS SF.

У результаті нападу загинули двоє людей, ще кілька отримали поранення різної важкості.

Під час інциденту служба у храмі не проводилася, однак там були нечисленні відвідувачі, а також бездомні, яких пустили зігрітися від холоду.

Поліцейські проводять розслідування на місці трагедії, злочинцеві вдалося втекти.

Читайте також

Нагадаємо, в ніч проти суботи 21 листопада у США в торговельному центрі Mayfair у місті Ваватоса, штат Вісконсин, сталася стрілянина, внаслідок якої постраждали щонайменше восьмеро людей.

2 листопада у столиці Австрії Відні стався теракт. Під час теракту загинули чотири людини серед мирних громадян, ще декілька - отримали поранення. Поліція застрелила ісламістського нападника.

29 жовтня близько 9:00 за місцевим часом у французькому місті Ніцца у базиліці Нотр-Дам чоловік напав з ножем на людей. Внаслідок різанини троє людей загинули ще кілька постраждали. Зазначається, що жінку обезголовили, а чоловікові перерізали горло.

Того ж дня у Франції стався збройний напад ісламістів. У місті Авіньйон чоловік з ножем кричав "Аллах Акбар" та погрожував поліцейським. Його застрелили правоохоронці.

29 жовтня громадянин Саудівської Аравії поранив охоронця в результаті нападу ножем на консульство Франції в портовому місті Джидда.

1