У Каневі впала головна ялинка міста

Святкове дерево знесло поривами сильного вітру
У Каневі впала головна ялинка міста
Демонтаж ялинки в Каневі (Фото: сторінка Ігоря Ренькаса у Фейсбук)
8 Січня 2021, 21:47
читать на русском

На Різдво, 7 січня у Каневі Черкаської області сильний вітер звалив головну ялинку міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив канівський міський голова Ігор Ренькас.

Ялинка впала о пів на одинадцяту вечора на центральній площі міста - Ярмарковій. Нині її вже демонтували. Фахівці встановлюють причини інциденту. Тим часом городяни жартують, що ялинка пішла на локдаун.

Мер міста вже вибачився перед городянами за зіпсоване свято і сподівається, що прикрий інцидент не стане на заваді святкуванням.

Вчора 07.01.2021 сильними поривами вітру пошкоджено центральну ялинку міста Канева. О 22:30 на Ярмарковій площі від сильних поривів вітру впала святкова ялинка. Наразі провівся демонтаж та з’ясовуються обставини. Не буду жартувати на рахунок локдауну, але така ситуація трапилась в місті вперше. Просимо вибачення за незручності. Сподіваємось, це не відобразиться на святковому настрої мешканці, - написав Ренькас.

Нагадаємо, що з 1 січня у Києві почали працювати 15 пунктів зі збору та утилізації новорічних ялинок у кожному районі міста. Майданчики для збору новорічних ялинок розмістили на території виробничих баз районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та лісопаркових господарств.

Читайте також

Пункти приймання ялинок працюватимуть безкоштовно з понеділка до п’ятниці, із 07:00 до 22:00. Адреси та контакти відповідальних осіб – за посиланням. Минулого року на перероблювання прийняли понад 14 тисяч ялинок.

Також читайте наш матеріал про новорічні ялинки в інших містах України: ТОП ялинок країни: від відьомських прикрас до гелловінських штучок.

1