У Києві Центр масової вакцинації працюватиме п`ять днів поспіль

Киян щеплюватимуть від 30 червня до 4 липня
У Києві Центр масової вакцинації працюватиме п`ять днів поспіль
Вакцинація (Фото: www.pexels.com)
30 Червня 2021, 11:31
читать на русском

Цього тижня Центр вакцинації проти коронавірусу в Києві працюватиме протягом 5 днів — з 30 червня по 4 липня.

Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург.

Раджу зареєстрованим на щеплення у додатку "Дія" записатися на зручний час через сервіс Helsi.me та вакцинуватися без довгих очікувань у черзі, – закликала чиновниця.

Вона розповіла, що впродовж 24-27 червня на території Міжнародного виставкового центру від COVID-19 вакциною CoronaVac щеплено 7588 містян. Зокрема, вакцинують тих, хто зареєструвався в додатку "Дія". Для мінімізації черги охочим щепитися пропонують також записатися через сервіс Helsi.me та прийти на конкретний час.

За її інформацією, з цих вихідних, 3-4 липня містяни, зареєстровані на щеплення у "Дії", зможуть щепитися не лише у МВЦ, а й у пунктах вакцинації в Центрах первинної медико-санітарної допомоги.

Це чергова пропозиція, скориставшись якою кияни зможуть вакцинуватися ще зручніше, практично поряд із місцем проживання. Адреси цих вакцинальних центрів та графік їхньої роботи буде незабаром оприлюднено, – повідомила Гінзбург.

Раніше медичний портал Helsi.me запустив онлайн-запис на вакцинацію від коронавірусу у Міжнародному виставковому центрі.

Про те, чи захищає вакцинація від "Дельта" штаму коронавірусу читайте в матеріалі Парламент.ua: "Дельта" в Україні: коли українців накриє нова хвиля коронавірусу та як захиститися.

Читайте також

1