У Києві під час війни зібралися реставрувати купола Софійського собору за 80 мільйонів гривень

Реставраційні роботи триватимуть аж до кінця 2028 року
Головне
У Києві під час війни зібралися реставрувати купола Софійського собору за 80 мільйонів гривень
Софія Київська
31 Жовтня 2023, 16:41
читать на русском

У Києві майже за 80 мільйонів грн збираються здійснити реставрацію покрівлі, конструктивних систем та позолоти куполів Софійського собору.

Відповідний тендер було опубліковано на сайті "Prozorro".

У жовтні 2023 року Національний заповідник "Софія Київська" оголосив тендер на реставрацію покрівлі, конструктивних систем та позолоти куполів Софійського собору на майже 80 мільйонів гривень.

Того ж місяця конкурс і завершився – переможцем тендеру стало ТОВ "МЕТАЛЕВА ПОКРІВЛЯ ГРУП". Примітно, що воно не мало жодних інших конкурентів.

Так, за наявними даними із сайту, роботи мають бути проведені до 31 грудня 2028 року.

Нагадаємо, у мерії Києва закупили алкогольні напої майже на 100 тисяч гривень. Замовником є Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Київський культурний кластер". Шляхом відкритих торгів перемогла компанія ТОВ "Приват-Алко Трейдінг". Підприємство запропонувало виконати умови тендеру за 97 999 тисяч гривень.

Термін поставки товарів зазначений 9 жовтня 2023 року - 31 грудня 2023 року. На цю суму закупили 157 одиниць міцних алкогольних напоїв в асортименті, включаючи горілку, джин, коньяк та віскі.

Читайте також

1