Горілка, ром та віскі: у мерії Києва купили елітного алкоголю майже на 100 тисяч гривень

Алкоголь нібито продаватимуть у барах комунальних кінотеатрів
Горілка, ром та віскі: у мерії Києва купили елітного алкоголю майже на 100 тисяч гривень
16 Жовтня 2023, 18:48
читать на русском

У мерії Києва закупили алкогольні напої майже на 100 тисяч гривень. Замовником є Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) "Київський культурний кластер".

Про це йдеться на сайті системи публічних закупівель Prozorro.

Зазначається, що шляхом відкритих торгів перемогла компанія ТОВ "Приват-Алко Трейдінг". Підприємство запропонувало виконати умови тендеру за 97 999 тисяч гривень.

Термін поставки товарів зазначений 9 жовтня 2023 року - 31 грудня 2023 року. На цю суму закупили 157 одиниць міцних алкогольних напоїв в асортименті, включаючи горілку, джин, коньяк та віскі.

У КМДА вже прокоментували закупівлю алкоголю майже на 100 тисяч гривень. Кажуть, що тендер проводило комунальне підприємство "Київський культурний кластер" за свої кошти, без залучення бюджетних, для ведення господарської діяльності, на яку має ліцензію.

У структурі підприємства діє 7 кластерів. У чотирьох барах, що працюють при комунальних кінотеатрах "Краків", "Лейпциг", "Флоренція" та "Імені Т.Г. Шевченка", здійснюється продаж алкогольних напоїв у рамках офіційного ліцензування.

Нагадаємо, мер Кременчука Віталій Малецький закупив 15 ігрових ноутбуків для своєї мерії за ціною 99 тисяч за один ноут. І це при тому, що в магазинах такий самий ноут коштує в середньому 55 000 грн.

Читайте також

1