У Києві шестеро чоловіків із піротехнікою намагались захопити приміщення

Внаслідок події постраждав поліціянт
У Києві шестеро чоловіків із піротехнікою намагались захопити приміщення
Національна поліція України
22 Грудня 2020, 20:14
читать на русском

У Києві група осіб намагалась проникнути до одного з приміщень на вулиці Пушкінській, унаслідок чого постраждав поліціянт.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

22 грудня близько 14:00 до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається проникнути до одного з приміщень на вулиці Пушкінській.

Читайте також

Правоохоронці, які прибули на виклик, втрутилися в ситуацію та відновили правопорядок. Внаслідок події постраждав поліціянт, якого госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги в умовах стаціонару.

Попередньо встановлено, що конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. При цьому група осіб із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася зайти та захопити його, - йдеться у повідомленні.

За підозрою у скоєнні хуліганських дій у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України поліціянти затримали шістьох осіб. Наразі з ними проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік викликав "швидку допомогу" і побив медиків, які приїхали на виклик.

18 грудня у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п'яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки й затримали хулігана до приїзду поліції. Поліціянти забрали горе-гастролера до відділку, мотиви нападу на медиків з`ясовуються.

1