У Києві в Будинку профспілок відкриють великий покерний клуб - ЗМІ

Договір оренди приміщення розрахований на 10 років
У Києві в Будинку профспілок відкриють великий покерний клуб - ЗМІ
Покер (Фото: pexels)
28 Січня 2021, 13:17
читать на русском

У самому центрі Києва на Майдані Незалежності в Будинку профспілок відкриють величезний покерний клуб.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомило "Слідство.Інфо".

Журналісти розповіли, що близько тисячі квадратів підвалу будівлі Федерація профспілок здала в оренду на 10 років ще понад півтора року тому. Як свідчать записи держреєстру нерухомості, орендований підвал планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру.

Будівля свого часу стала символом Революції Гідності. Тепер же в ній хочуть відкрити підпільне казино площею тисяча квадратних метрів, де грають на гроші, - йдеться в повідомленні.

Журналістам вдалося потрапити в майбутній покерний клуб і з'ясувати, що там, зокрема, планують грати на гроші.

Про це нам повідомила людина, яка представилася завідувачем клубу. Він показав журналістам VIP-кімнати, в яких, за його словами, можна буде грати на "кеш", тобто на гроші. Також на території клубу буде ресторан і місце для куріння кальяну. Відвідувачів VIP-кімнат будуть обслуговувати "свої" офіціанти, - йдеться в матеріалі.

У коментарі "Слідству.Інфо" президент федерації спортивного покеру Сергій Єфименко заперечив, що в новому клубі гратимуть на гроші.

Це нонсенс. Там на гроші грати не будуть. Там тільки турніри проводитимуть, - заявив Єфименко.

Нагадаємо, під час Революції Гідності у Будинку профспілок розташовувався штаб Майдану, під час штурму і пожежі там загинули люди.

Після Революції Гідності у цьому приміщенні вже відкривали мережу швидкоїжі і кафе, однак після акцій протесту їх закрили.

Читайте також

Нагадаємо, Згідно з рішенням суду на Контрактовій площі Києва, а також на ділянці вулиці Петра Сагайдачного до вулиці Андріївської збережуть пішохідну зону.

Також у 2021 році столична влада планує здійснити капітальний ремонт Майдану Незалежності та головної вулиці Києва – Хрещатика. Вже відомо, що проєкт передбачає роботи на ділянці від Європейської площі (стик бруківки та асфальту) до Бессарабської площі (до радіуса заокруглення примикання бульвару Тараса Шевченка), що складає 1,165 км.

1