У Києві з балкона вистрибнула 15-річна дівчина

Причини самогубства встановлює поліція
У Києві з балкона вистрибнула 15-річна дівчина
Дитячий суїцид (Фото: Getty Images)
1 Березня 2021, 11:37
читать на русском

Сьогодні, 1 березня, у Києві 15-річна дівчина вистрибнула з вікна балкону на Харківському шосе, 180 і розбилася.

Про це повідомляють у Фейсбук-спільноті Київ-оперативний.

Причини самогубства встановлюють правоохоронці. Відомо, що загибла проживала з бабусею та дідусем, оскільки батько та мати найшли собі нові сім‘ї.

Нагадаємо, від початку року зафіксували щонайменше вісім гучних випадків, коли неповнолітні стрибали з багатоповерхівок. Кілька з них сталися у столиці. Зокрема, у січні 12-річний хлопчик у Києві серед ночі написав прощальну записку другові та вистрибнув з вікна квартири на 15 поверсі.

Читайте також

1 лютого у Києві 16-річна дівчина вистрибнула з вікна п'ятого поверху, її терміново госпіталізували з чисельними травмами. У поліції заявили, постраждала начебто посварилася з хлопцем тому й зважилася на такий крок. Того ж дня інша 16 річна дівчина, вистрибнула з дев'ятого поверху.

Наступного дня 13-річна дівчинка випала з балкона 17 поверху. Медики змогли лише констатувати смерть. У будинку вона залишила свої речі: рожевий портфель та телефон. Менше ніж за два тижні ще одна 13-річна дівчинка у столиці впала з балкона 14-го поверху та загинула на місці. Поліціянти відкрили провадження за статтею умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – самогубство.

25 лютого на вулиці  Ованеса Туманяна у Дніпровському районі столиці учень вистрибнув з вікна просто в ліцеї. Дитину госпіталізували з травмами рук і ніг.

Про те, як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду, читайте у нашому однойменному матеріалі: Як зрозуміти що з дитиною щось не так та врятувати її від суїциду.

1