У Києві злочинець викрав обладнання з лікарні "Охмадит" - відео

Вартість викраденого становить близько 250 тисяч гривень
У Києві злочинець викрав обладнання з лікарні "Охмадит" - відео
“Охмадит” (Фото: сайт лікарні “Охмадит”)
15 Лютого 2021, 18:03
читать на русском

У Києві злочинець таємно проник до одного з кабінетів дитячої лікарні "Охмадит" та викрав  датчик від сканера ультразвукового діагностування.

Про це повідомили в ГУ МВС м.Києва.

Оперативники затримали ймовірного підозрюваного через кілька днів після вчинення злочину. Ним виявився 28-річний уродженець Кіровоградської області. Також провели обшук у помешканні злочинця і знайшли викрадений пристрій - датчик від сканера ультразвукового діагностування.

Під час перевірки з`ясувалося, що чоловік раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві п'яний чоловік викликав "швидку допомогу" і побив медиків, які приїхали на виклик.

Читайте також

18 грудня у Києві в операційну однієї з лікарень увірвався п'яний чоловік з гітарою і напав на медиків. Лікарі викликали Муніципальну варту. Ті застосували стяжки й затримали хулігана до приїзду поліції. Поліціянти забрали горе-гастролера до відділку, мотиви нападу на медиків з`ясовуються.

26 січня в одній з лікарень Києва 45-річний чоловік почав чіплятися до відвідувача, а потім поранив його ножем у груди.