У Краматорську ТВК оголосила переможця виборів мера

Новим міським головою став Олександр Гончаренко
У Краматорську ТВК оголосила переможця виборів мера
Новообраний мер Краматорська Олександр Гончаренко (Фото: сторінка Олександра Гончаренка у Facebook)
16 Листопада 2020, 09:16
читать на русском

За результатами голосування у Краматорську новим міським головою обрали самовисуванця Олександра Гончаренка.

Про це повідомило видання "Восточный проект".

За Гончаренка проголосувало 18686 виборців або 57,85%. За чинного мера Краматорська Андрія Панкова віддали голоси 13070 виборців, але цього виявилося недостатньо для перемоги.

Як відомо, в першому турі виборів  Гончаренко набрав 48,61%, а чинний мер Андрій Панков 37,75%. Обидва кандидати самовисуванці, але Гончаренка спочатку підтримувала партія "Слуга народу", а до другого туру стала підтримувати "ОПЗЖ".

Читайте також

Нагадаємо, за даними КМІС, чинний мер Одеси Геннадій Труханов (досьє Геннадія Труханова) зберіг своє крісло. За підсумками другого туру за нього проголосували 56,7% виборців. За іншого кандидата, нардепа від "ОПЗЖ", ексголову Одеської ОДА Миколу Скорика проголосували 40,9% виборців. Ще 2% зіпсували бюлетені.

У Херсоні новим мером міста став нардеп від групи "За майбутнє" Ігор Колихаєв. За нього проголосували 67,03% тих, хто прийшов на дільниці. За його опонента, колишнього міського голову Володимира Сальдо, віддали голоси 32,97% містян.

За результатом паралельного підрахунку голосів, який проводив штаб Олександра Лисенка, на виборах в Сумах перемагає чинний мер з результатом у 61,12 % голосів. Його конкурент Вадим Акпєров набрав 38,8% голосів.

Читайте також наш матеріал на тему: Битва за крісло мера: у яких містах другий тур буде "спекотним"

А також за посиланням можна побачити, як проголосували під час першого туруЕкзит-поли vs результати ЦВК: хто переміг у регіонах.

1