У Львівській області легковий автомобіль задавив дівчинку на тротуарі

Водію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років
У Львівській області легковий автомобіль задавив дівчинку на тротуарі
ДТП (фото: facebook.com/vinn.police)
6 Січня 2021, 03:25
читать на русском

У Львівській області чоловік збив неповнолітню на тротуарі. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

4 січня о 23:04 год у місті Турка Львівської області сталася дорожньо-транспортна аварія за участі легкового автомобіля та пішохода.

Так, 26-річний водій автомобіля Volkswagen Golf V, мешканець м. Турка, рухаючись по вул. Молодіжна, не справився з керуванням та виїхав на тротуар. На тротуарі чоловік здійснив наїзд на місцеву 16-річну мешканку, яка рухалась тротуаром. Після цього автомобіль в’їхав у стіну будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці події.

Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія легковика поліціянти затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

Читайте також

Нагадаємо, що на автодорозі в с. Гребенів Сколівського району Львівської області водійка автомобіля Mercedes-Benz C 200 не впоралась з керуванням та в'їхала у бетонну опору залізничного мосту.

1