У Львові легковик зіткнувся з вантажівкою: є загибла та поранені

Причини аварії невідомі
У Львові легковик зіткнувся з вантажівкою: є загибла та поранені
Аварія, ДТП Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels

На південному об’їзді Львова зіткнулись легковий автомобіль та вантажівка. В результаті ДТП одна пасажирка загинула, ще четверо осіб отримали поранення.

Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Як відомо, аварія сталася біля бази відпочинку. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля "ВАЗ-2106" 1977 року народження від отриманих травм загинула на місці події.

Чотири особи, з травмами різного ступеня важкості були госпіталізовані у медичні заклади Львова. Обставини події встановлюються, - додали у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій зіткнулись п'ять автомобілів. Внаслідок аварії загинули дві людини, п'ятеро постраждали. Зазначається, що ДТП сталась за участі чотирьох автомобілів. Після зіткнення виникло загоряння одного з легкових автомобілів BMW.

Також під Дніпром 5 січня в дорожньо-транспортній пригоді загинув син відомого політика та бізнесмена Геннадія Корбана. Лев Корбан разом з однокласницею Юлією Васик катались на квадроциклі. Підлітки не справилися з керуванням, впали у річку і потонули.

Читайте також наш матеріал по теміПоліція в Україні фіксуватиме порушення прямо на ходу: подробиці

1