У Львові пожежа: загинула жінка, троє постраждалих

Вся квартира була охоплена вогнем і токсичний дим
У Львові пожежа: загинула жінка, троє постраждалих
Пожежа у Львові (фото: скрін із відео)
6 Лютого 2021, 13:30
читать на русском
У Львові сталась пожежа у п’ятиповерховому будинку, внаслідок якої одна жінка загинула, а ще трьох людей госпіталізували.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

6 лютого о 00:18 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу м. Львові на вул. Липова Алея. Пожежа виникла у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент прибуття вогнеборців вся квартира була охоплена вогнем і токсичний дим, що виник внаслідок пожежі, заповнив всю сходову клітку будинку.

Під час розвідки пожежі та огляду задимлених приміщень будинку рятувальники виявили без свідомості двох людей, яких на руках винесли на вулицю та з ознаками отруєння продуктами горіння передали медикам, - йдеться у ДСНС.

Читайте також

Також з охопленого димом будинку рятувальники винесли на руках дитину, яку медики госпіталізували з симптомами отруєння продуктами горіння. Всього із задимлених приміщень вогнеборці у рятувальних пристроях вивели на свіже повітря 8 осіб.

У квартирі, де виникла пожежа, рятувальники виявили тіло загиблої жінки. Загиблою виявилась мати власниці квартири, - зазначається у повідомленні.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовуються. До гасіння пожежі залучили 24 особи особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, що в Деснянському районі столиці надзвичайники рятували автомобілі від пожежі. Через заблокований автівками пожежний гідрант пожежу довелося гасити довше.