У мерії Балти відмовилися обслуговувати містян, які не щеплені від Covid-19 (Фото)

Обмеження самовільно запровадила комісія з ТЕБ та НС
У мерії Балти відмовилися обслуговувати містян, які не щеплені від Covid-19 (Фото)
Вакцинація (Фото: www.pexels.com)
14 Серпня 2021, 17:30
читать на русском

У Балтській об'єднаній територіальній громаді Одеської області не приймають в адміністративних закладах, якщо у відвідувачів немає щеплення чи довідки про одужання від COVID-19.

Про це пише місцеве видання "Думская".

Фото: Думская

За інформацією видання, з 1 серпня усіх мешканців цієї ОТГ перестали пускати в адміністративні приміщення мерії і старостинських округів.

Громадяни скаржаться, що без документа від сімейного лікаря про вакцинацію чи про те, що людина перехворіла на коронавірусну інфекцію, неможливо отримати навіть довідку про склад сім'ї, - пишуть журналісти.

Фото: Думская

Фото: Думская

Обмеження запровадили протоколом засідання комісії з ТЕБ та НС. При цьому відповідних розпоряджень мера, головного санлікаря і рішень міськради або його виконкому немає.

Нагадаємо, уряд запровадив обов`язкову самоізоляцію при в`їзді до України невакцинованих громадян через загрозу епідемії "Дельта" - штаму коронавірусу.

Про те, як в Україні планують захищатися від "Дельта" штаму коронавірусу та чи рятує від нього вакцинація, читайте в матеріалі Парламент.ua: "Дельта" в Україні: коли українців накриє нова хвиля коронавірусу та як захиститися.

Читайте також

1