У Миколаївській області чоловік ампутував ніс, губи та статеві органи батькові

Також він обстріляв спецпризначенців КОРД
У Миколаївській області чоловік ампутував ніс, губи та статеві органи батькові
Ніж (фото: Pexels)

У селищі Миколаївської області чоловік ампутував ніс, губи та частково статеві органи своєму батьку, а під час затримання стріляв у спецназ з рушниці. Інцидент стався у селищі Доманівка Миколаївської області.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції області, спецоперація відбулася 21 січня ввечері.

Зазначається, що 20 січня 36-річний зловмисник під час конфлікту завдав батькові тілесних ушкоджень. Поранений чоловік зміг дійти до помешкання своєї сестри та попросити допомоги. Жінка викликала "швидку" та поліцію.

55-річний потерпілий був шпиталізований, а до помешкання його сина 21 січня правоохоронці прибули для проведення слідчих дій. Під час обшуку зловмисник, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, почав стріляти в поліцейських, поранивши декількох співробітників. Наразі їхньому життю нічого не загрожує, - повідомили в поліції.

Читайте також

Після того, спецпризначенці КОРД розпочали спецоперацію зі знешкодження злочинця.

Бійці спецпідрозділу КОРД штурмом взяли будинок озброєного жителя Доманівки. В результаті – чоловіка затримали та роззброїли, він живий, - уточнили у поліції.

Дії кваліфіковані за ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), що карається позбавленням волі на строк до п`ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Нагадаємо, 20 січня в Одесі чоловік ходив вулицею з відрізаною батьковою головою та обмотаний чужими тельбухами. Чоловіка затримали поліцейські. Виявилося, що друга жертва – квартирант.