У Мінкульті прокоментували інформацію про покерний клуб у Будинку профспілок

У відомстві вважають, що для "спортивного покеру" там не місце
У Мінкульті прокоментували інформацію про покерний клуб у Будинку профспілок
Покер Фото автора Aperture Pro з Pexels
29 Січня 2021, 16:41
читать на русском

У Міністерстві культури та інформаційної політики відреагували на інформацію ЗМІ про намір відкрити в Будинку профспілок великий покерний клуб.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зазначив, що звістка про покерний клуб його шокувала. У першу чергу як громадянина.

У будівлі, де під час Революції Гідності був штаб Майдану. Там, де під час пожежі загинули люди. Пам’ять про трагічні події тих днів має бути збережено, а меморіальний спадок вшановано достойно, - написав міністр.

Ткаченко (досьє Олександра Ткаченка) висловив занепокоєння такими діями й рішеннями. На його думку, очевидно, що для "спортивного покеру" там не місце.

Читайте також

Так, Мінкульт вже направив запит до керівництва Федерації профспілок України, щоб ретельно розібратися у ситуації.

У випадку, якщо факт буде доведено – МКІП робитиме усе залежне, аби не допустити розміщення у Будинку профспілок будь-яких розважальних закладів, - заявив Ткаченко.

Нагадаємо, що у самому центрі Києва на Майдані Незалежності в Будинку профспілок відкриють величезний покерний клуб. Близько тисячі квадратів підвалу будівлі Федерація профспілок здала в оренду на 10 років ще понад півтора року тому.

Як свідчать записи держреєстру нерухомості, орендований підвал планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру.