У Мінреінтеграції назвали країни, які допомагають РФ у проведенні псевдореферендумів

Референдуми на ТОТ є незаконними як за законами України, так і за міжнародно-правовими документами
У Мінреінтеграції назвали країни, які допомагають РФ у проведенні псевдореферендумів
Псевдореферендум
25 Вересня 2022, 12:15
читать на русском

Вісім країн допомагають Росії у проведенні псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Окупаційна російська влада цими днями робить неабиякі спроби за будь-яку ціну провести на тимчасово окупованих територіях свої псевдореферендуми. І наполягає на тому, що вони будуть прозорими та легітимними. Для цього навіть покликала іноземних спостерігачів. Мінреінтеграції та всім зацікавленим відомствам, у тому числі правоохоронним органам, уже відомі їхні імена. Це представники самої Росії, а також Білорусі, Сирії, Єгипту, Бразилії, Венесуели, Уругваю, Того, ПАР, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що ці країни беруть участь у колективному злочині проти України.

Також у розпорядженні українських органів влади є точні адреси всіх псевдодільниць, кількість прикріплених до них псевдовиборців, детальні маршрути, якими орки курсуватимуть для збору голосів, номери їхніх машин та дані водіїв.

Додали, що референдуми на тимчасово окупованих територіях є абсолютно незаконними як за законами України, так і за міжнародно-правовими документами.

Мінреінтеграції закликає правоохоронців розслідувати факти легітимності в’їзду, перебування і здійснення будь-якої діяльності так званих іноземних спостерігачів на тимчасово окупованих українських територіях.

Нагадаємо, що Сполучені Штати Америки вже мають дані про те, якими будуть результати "референдумів" щодо приєднання до складу РФ на окупованих територіях України.

Читайте також

1