У Мінську почались перебої з інтернетом

Знижена пропускна здатність мобільного інтернету
У Мінську почались перебої з інтернетом
Протести в Білорусі (фото: з відкритих джерел)
4 Жовтня 2020, 17:00
читать на русском
У Мінську під час недільних маршів протесту почались перебої з мобільним інтернетом. Оператор А1 визнав, що це знову "наказ влади".

Про це повідомляється у Тwitter оператора.

Відповідно до розпорядження уповноважених державних органів 4 жовтня в Мінську знижена пропускна здатність мобільного інтернету. Виконання цієї вимоги веде до погіршення якості сервісу передачі даних або тимчасової недоступності послуги, - йдеться в повідомленні.

Також в обласних центрах Білорусі проходять затримання журналістів різних видань, передає Tut.by.

У Вітебську співробітники міліції відвезли до РВВС кореспондента Tut.by і БелаПАН Тетяну Матвєєву і фотокореспондента Tut.by і газети "Народна воля" Алеся Пілецького. У Гродно співробітники міліції відвезли до РВВС кореспондента Tut.by і газети "Народна воля" Ольгу Комягіну і фотокореспондента Tut.by і газети "Народна воля" Катерину Гордєєву, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, що 23 вересня Олександр Лукашенко провів таємну інавгурацію в Палаці Незалежності в Мінську.  Церемонію інавгурації провели на тлі протестів у Білорусі.

Легітимність Олександра Лукашенка як президента Білорусі не визнають країни ЄС, США та Україна. В той час, як Росія та Китай одразу схвалили інавгурацію.

Президент Франції Емманюель Макрон у Литві в понеділок, 28 вересня, заявив про те, що підтримає санкції щодо Білорусі.

Велика Британія та Канада 29 вересня також ввели санкції проти президента Білорусі Олександра Лукашенка та його оточення.

А 30 вересня більш як 37 тисяч білорусів зі 102 країн світу подали звернення до Міжнародного кримінального суду в Гаазі проти діяльності президента.

1