У партії "Голос" триває війна через Рудик - Юрчишин

Кіра Рудик обрала авторитарний механізм у партії
Ексклюзив
У партії "Голос" триває війна через Рудик - Юрчишин
11 Червня 2021, 17:35
читать на русском

У партії "Голос" триває війна через керівництво Кіри Рудик, яка обмежує роботу депутатам, що висловлюють з нею незгоду.

Про це розповів народний депутат фракції "Голос", перший заступник голови комітету з питань антикорупційної політики Ярослав Юрчишин в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Доступ до аналітичних матеріалів фракції, до ефірів, до юридичних певних питань, які забезпечувала партія, обмежили. Це насправді дуже по-дитячому, адже кому буде гірше в цій ситуації?  Після виходу Святослава й усунення Притули, фактично у всіх членів "Голосу" приблизно один рівень впізнаваності, в когось трошки менший, в когось трошки більший, але ж ще є загальний бренд "Голосу". А Кіра просто обмежила можливість "Голосу" бути на ефірах, - сказав він.

За його словами, такі дії Рудик можна охарактеризувати однією приказкою.

Для цього є гарна українська приказка: "Коли бог хоче покарати, він забирає розум", - підкреслив нардеп.

Він також додав, що депутати та представники місцевих організацій висунули пропозицію розв'язати всі питання на демократичному з’їзді, який має відбутися в липні, де піднімуть питання статутних змін. Однак нині, за словами Юрчишина, керівників обласних організацій, які мають альтернативну до керівництва точку зору почали усувати з посад.

Насправді все пов’язано із керівником, бо Кіра Рудик обрала авторитарний механізм. Статут створювався під Святослава Вакарчука, який не повинен був використовувати усі ці функції, зараз же в хід йдуть всі можливості. В мене відчуття доволі песимістичні, - підкреслив депутат.

Нагадаємо, що раніше народна депутатка фракції "Голос" Ольга Стефанишина розповіла про роботу очільниці партії "Голос" Кіри Рудик, яка почала працювати як фюрер.

Читайте також