У Пенсильванії біля стриптиз-клубу сталася стрілянина: є жертви та поранені

Поранених госпіталізували з вогнепальними пораненнями
У Пенсильванії біля стриптиз-клубу сталася стрілянина: є жертви та поранені
Поліційна машина (фото: Pexels)
29 Січня 2021, 16:19
читать на русском

У західній Пенсільванії, що в США, поблизу стриптиз-клубу сталася стрілянина. В результаті інциденту троє людей отримали поранення, двоє - загинули.

Про це повідомляє ABC News.

Подія сталася у п'ятницю, 29 січня. Як повідомила поліція округу Аллегені, екстрені служби отримали повідомлення про перестрілку біля стриптиз-клубу Club Erotica о 2:34 (9:34 за київським часом).

Уже на місці події інциденту медики констатували смерть двох людей, ще трьох - госпіталізували з вогнепальними пораненнями. Місцева влада не оприлюднила жодного імені, а подробиці наразі невідомі.

Правоохоронці почали розслідування смертельно події.

Читайте також

Нагадаємо, 6 січня у Вашингтоні під будівлею Капітолію відбулися масштабні протести прихильників Дональда Трампа, які переросли у сутички з правоохоронцями. В результаті загинуло п'ятеро осіб, затримано 52 людини.

Після промови чинного президента США Дональда Трампа його прихильники почали перелазити через огорожу й стіну та проникли усередину будівлі Конгресу, а потім в зал засідання Сенату.

Через заворушення біля Капітолія у США у відставку пішли двоє міністрів.

Через  заворушення у Капітолії влада Сполучених Штатів Америки порушила щонайменше 25 справ про випадки внутрішнього тероризму.

1