У Польщі українець викрадав елітні автівки та продавав їх в Україні

Діяв громадянин України разом з кількома поляками
У Польщі українець викрадав елітні автівки та продавав їх в Україні
Автомобілі Фото: Pexels
20 Серпня 2021, 13:57
читать на русском

У Польщі поліція затримала п'ятьох поляків і одного українця, яких підозрюють у викраденні автомобілів класу люкс.

Про це повідомляє inPoland.

Представник пресслужби Департаменту прикордонної служби в Бєщадах Пьотр Закєляж повідомив про цю справу. До того ж, ймовірно, наразі затримали ще не всіх учасників злочину.

Зазначається, що викрадачів автомобілів спіймали завдяки співпраці Центрального бюро розслідувань поліції, Відділу прикордонної служби в Бєщадах та української поліції.

Поляки та українець на власний розсуд розпоряджалися майном польських фінансових установ, які надавали послуги з фінансування лізингу при купівлі транспортних засобів. Чоловіки підроблювати документи, завдяки чому незаконно отримували автомобілі та квадроцикли преміальної якості. Потім ці транспортні засоби шахраї продавали в Україні.

У підозрюваних вилучили активи у розмірі понад два мільйони злотих (понад 14 мільйонів гривень). Наразі розслідування ще ведеться та встановлюються всі обставини та причетні. Поки що до відповідальності притягнули трьох осіб.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали сімох учасників злочинної організації, які підозрюються у вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів на території Закарпатської області.

У Київській області силовики затримали членів транснаціональної банди, яка викрадала людей, палила автівки та грабувала офіси.

Читайте також