У посольстві США відреагували на смерть співробітниці

Обставини смерті встановлюються
У посольстві США відреагували на смерть співробітниці
Фото: Прямий
30 Вересня 2020, 22:07
читать на русском

30 вересня у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства Сполучених Штатів Америки з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм.

Посольство Сполучених Штатів Америки відреагували на смерть жінки.

З невимовним сумом повідомляємо про смерть американки з громади Посольства США в Україні. Наразі посадовці Посольства США у Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті, - заявили у посольстві.

Про це повідомила пресслужба посольства США у Facebook.

https://www.facebook.com/usdos.ukraine/posts/10158390475456936

Нагадаємо, у середу, 30 вересня, у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства США з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм.

Співробітницю американського посольства знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вулиці Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці. Коли речі оглядали поліцейські, вони знайшли посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я.

Читайте також

У зв'язку із зазначеними фактами слідство розглядає версію, що співробітницю США зачепив потяг. Водночас на офіційній сторінці поліції Києва вказується про ще одну версію, за якою розшукують чоловіка середніх років. Слідчі вважають, що він причетний до смертельного нападу на жінку.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області на території відпочинкового комплексу знайшли застреленими 36-річну жінку та двох її маленьких доньок. Всі вони померли на місці.