У президентській резиденції в Конча-Заспі познімали дорогі люстри і збили позолоту

Подружжя Зеленських прибрало в державній резиденції занадто дорогі, на їхню думку, речі
У президентській резиденції в Конча-Заспі познімали дорогі люстри і збили позолоту
Володимир та Олена Зеленські (Фото: Олена Зеленська Facebook)
24 Грудня 2020, 17:37
читать на русском

Володимир та Олена Зеленські після переїзду до державної резиденції Конча-Заспа зробили в резиденції ремонт і прибрали деякі розкішні речі.

Про це перша леді розповіла в інтерв'ю журналу "Новое Время".

Зокрема вона зауважила, що їхній переїзд був вимушеним, на цьому наполягла державна служба охорони, якій важко було охороняти президентську родину у багатоповерхівці.

Від перших днів служба охорони нас вмовляла, змушувала, благала переїхати в це місце, де вони зможуть виконувати свої функціональні обов'язки. Тому що в багатоквартирному будинку складно: там є сусіди, пропускний режим їм заважає. І держохорона не може повністю свою роботу виконувати. Ми довго пручалися, але все одно довелося переїхати, - пригадала Зеленська (досьє Олени Зеленської).

Після переїзду на держдачу родина Зеленських зробила там ремонт і прибрала деякі шикарні речі. Зокрема, зняли розкішні люстри "пшонка-стайл", збили золото та перефарбували стіни в сірий колір.

Також перша леді зізналася, що для їхньої сім'ї будинок надто великий і вони навіть не заходять у деякі кімнати.

Ми зняли ці люстри. Більше скажу: в деякі приміщення ми навіть не заходимо. Це величезний будинок, нашій сім'ї не потрібен такий великий. Збили золото, пофарбували стіни в сірий колір, - сказала Зеленська.

Вона додала, що мріє про власне житло і сподівається, що ця мрія коли-небудь здійсниться.

Читайте також

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський (досьє Володимира Зеленського) запропонував українцям вітати один одного зі святами "дивовижними поштівками" його дружини Олени Зеленської. Зазначається, що за ініціативою першої леді України створено новорічний проєкт "Дивовижна поштівка". За задумом він покликаний популяризувати творчість українських художників та дати можливість українцям привітати одне одного зі святами персональною поштівкою.