Зеленський прорекламував "Дивовижні поштівки" своєї дружини

Олена Зеленська запустила новорічний проєкт
Зеленський прорекламував "Дивовижні поштівки" своєї дружини
Святкова поштівка Фото: сайт Офісу президента
23 Грудня 2020, 17:20
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський запропонував українцям вітати один одного зі святами "дивовижними поштівками" його дружини Олени Зеленської.

У своєму Telegram-каналі глава держави (досьє Зеленського) розповів, що в Україні реалізовано проєкт "Дивовижна поштівка", який ініціювала його дружина.

Отримувати новорічно-різдвяні поштівки завжди приємно. І в онлайн-форматі, і справжньою поштою. Цього року в Україні реалізовано чудовий проєкт "Дивовижна поштівка", який ініціювала Олена Зеленська. 12 картин українських художників було анімовано – і вийшла справжня магія. Вітайте рідних, друзів і колег, - написав президент.

Водночас на офіційному сайті глави держави повідомили подробиці проєкту.

Зазначається, що за ініціативою першої леді України створено новорічний проєкт "Дивовижна поштівка". За задумом він покликаний популяризувати творчість українських художників та дати можливість українцям привітати одне одного зі святами персональною поштівкою.

Дивовижна поштівка

Дивовижна поштівка Фото: сайт Офісу президента

Кожного року українці надсилають безліч онлайн-листівок, щоб привітати одне одного зі святами. Цього року ми вирішили створити свої українські дивовижні поштівки, якими можна поздоровити найближчих людей і знайомих, – наводить слова дружини Зеленського пресслужба ОП.

Читайте також

За словами першої леді України, для реалізації ідеї українські художники надали 12 своїх картин, присвячених новорічним та різдвяним традиціям українців.

Кожну з цих картин ми оживили за допомогою анімації. Так народилися наші поштівки, які поєднали українські традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців – одне з одним, – зазначила вона (досьє Олени Зеленської).

1