У США почали продавати ласощі з марихуаною для собак

Зокрема для собак готують цукерки і масло з коноплями
У США почали продавати ласощі з марихуаною для собак
Собака (Фото: pixabay)
29 Січня 2021, 00:00
читать на русском

Американська ведуча кулінарних телешоу Марта Стюарт почала продавати ласощі для собак, приготовані з використанням марихуани.

Про це повідомило агентство Reuters.

Масло, і цукерки для собак готують з додаванням каннабідіола (КБД) - екстракту канабісу, який не володіє психоактивними властивостями, але, як показали дослідження, здатний розслабляти людину або тварину. Виготовлені продукти можна використовувати як харчові добавки.

За словами Стюарт, її ласощі можуть допомогти поліпшити психічний і фізичний стан вихованця, а також зняти у нього стрес і зберегти здоров'я суглобів.

Мої собаки не тільки мої друзі, але і члени сім'ї. Тому я приділяю увагу їх емоційному і фізичному добробуту, - заявила телеведуча. - КБД може підтримувати здоров'я людини, і доведено, що він покращує якість життя домашніх тварин, - додала вона.

Ласощі Стюарт випустила спільно з канадським виробником медичного канабісу Canopy Growth. Цукерки можна купити за 20-23 долари, а масло - за 34 долари.

Читайте також

Нагадаємо, вчені з Університету штату Колорадо в США розробили технологію дресування собак за допомогою штучного інтелекту. Комп'ютерна система дресування, яка  називається Nvidia Jetson Nano складається з програмного забезпечення штучного інтелекту, відеокамери, динаміка для подачі команд. Для заохочення собак у комплекті також передбачений дозатор ласощів.