У Сумах чоловік стріляв на вулиці у перехожого

Чоловіка, який отримав кулю, госпіталізували з пораненням обличчя
У Сумах чоловік стріляв на вулиці у перехожого
Стрілянина у Сумах (фото: facebook.com/suspilne.sumy)
18 Грудня 2020, 11:46
читать на русском

У Сумах чоловік влаштував стрілянину на вулиці з травматичного пістолета через конфлікт з перехожим.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Сумської області.

У поліції повідомили, що подія сталася ввечері 17 грудня на вулиці Харківська.

Зазначається, що біля кафе посварилися двоє перехожих. Спочатку чоловіки влаштували бійку, а згодом один із них, 35-річний місцевий мешканець, використав свій травматичний пістолет.  Чоловіків госпіталізували, зокрема 44-річного опонента з пораненим обличчям.

Читайте також

Поліція опитала свідків та встановлює обставини події.

Стрілянина у Сумах

Стрілянина у Сумах (фото: facebook.com/suspilne.sumy)

Нагадаємо, що 12 листопада у Куп’янському районі Харківської області співвласники мисливського господарства обстріляли автомобіль з людьми, яких вони начебто прийняли за браконьєрів, внаслідок чого жінка отримала вогнепальне поранення. Слідчі повідомили про підозру стрілку, якому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

1 листопада у Харкові в ресторані охоронець народного депутата відкрив вогонь з пістолета. У відповідь інші відвідувачі закладу закидали його скляними пляшками, стрілець помер на місці.

Раніше повідомлялось, що 43-річний мешканець Миколаївської області стріляв у 16-річного хлопця через те, що підліток начебто намагався його побити. Стрілянина сталася у скейтпарку біля спортивного комплексу "Надія".