У торговому центрі Чернівців стався вибух - фото

На місці інциденту працює слідчо-оперативна група
У торговому центрі Чернівців стався вибух - фото
Вибух у в ТЦ “Майдан” Фото: нацполіція
7 Лютого 2021, 11:23
читать на русском

Сьогодні, сьомого лютого, в одному із торгових центрів Чернівців стався вибух.

Як повідомляє головне управління Національної поліції у Чернівецькій області, постраждалих внаслідок інциденту немає.

7 лютого до поліції надійшло повідомлення, що у приміщенні одного із торгових центрів Чернівців стався вибух. Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області відразу скерували за вказаною адресою слідчо-оперативну групу Чернівецького районного управління поліції, вибухотехніків, співробітників УДСНС України в Чернівецькій області та газову службу, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Попередньо, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. На місці працює слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї події.

Нагадаємо, 2 лютого у місті Первомайську Миколаївської області підпалили торговельний центр "Епіцентр К". За попередньою інформацією, внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Правоохоронці повідомили, що палій "Епіцентру" в Первомайську ледь не вбив двох охоронців.

Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати.

Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння та мав особисту неприязнь до директора магазину.