У Великій Британії видали книгу з промовами Зеленського

Презентація книги відбудеться у Великій Британії 24 листопада
У Великій Британії видали книгу з промовами Зеленського
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
19 Жовтня 2022, 10:13
читать на русском

Англійська компанія Hutchinson Heinemann видала збірку з промовами українського президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє журнал The Bookseller.

Послання з України міститиме 16 промов, особисто відібраних Зеленським. Вони розкажуть про шлях України з 2019 року, а також допоможуть читачам зрозуміти українців – наші прагнення, принципи та цінності. До книги також увійде нова передмова, в якій Зеленський розмірковує про те, що він дізнався про себе і Україну з початку війни з Росією.

Підтримка України – це не тренд, мем чи вірусний виклик. Якщо ви хочете зрозуміти, звідки ми, чого хочемо і куди йдемо, вам потрібно більше дізнатися про те, хто ми. Ця книга допоможе вам зробити саме це, – сказав Зеленський.

Збірник буде виданий Hutchinson Heinemann з Penguin Random House у Великій Британії, а також в інших країнах, зокрема в США, Німеччині, Іспанії та Португалії. Окрім паперового варіанту планується випуск збірки в аудіо та електронному форматі.

За останні сім місяців виступи президента Зеленського стали об’єднувальним гаслом для всіх, кому небайдуже майбутнє демократії. Це честь усього життя – допомогти йому поділитися своїм посланням зі світом, – сказав редакційний директор Hutchinson Heineman Роуен Борхерс.

Вартість збірки становитиме не менше 60 пенсів за екземпляр друкованого видання. Усі доходи Зеленського від книги, проданої у Великій Британії, підуть у фонд благодійної платформи United24.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський і головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний посіли друге і десяте місця в рейтингу найвидатніших українців усіх часів.

Читайте також