У Вінниці чоловік погрожував підірвати квартиру із дружиною та маленькою дитиною

Чоловік сам подзвонив у поліцію та повідомив про свої наміри
У Вінниці чоловік погрожував підірвати квартиру із дружиною та маленькою дитиною
Нацполіція (фото: пресслужба Нацполіції)
4 Лютого 2021, 10:38
читать на русском

У Вінниці вночі чоловік взяв у заручники свою сім'ю, серед яких жінка та 6-річна дитина, і погрожував підірвати гранати у квартирі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що напередодні близько 23 години 44-річний чоловік зателефонував у поліцію та повідомив, що перебуває у квартирі на вулиці Замостянській, де збирається підірвати дві гранати.

Після майже двох годин переговорів поліцейським вдалося потрапити в квартиру, в якій перебував зловмисник з дружиною і 6-річною дитиною, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

У поліції підкреслили, що затриманий раніше був неодноразово судимий за майнові злочини, розбій, незаконне заволодіння автотранспортом. Під час обшуків правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили.

У діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею про свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності (ст. 259 КК України). Йому загрожує до шести років в'язниці.

Нагадаємо, що у місті Кам’янське Дніпропетровської області двоє дітей отримали травми через вибух запалу від ручної гранати. Подія сталася 9 січня близько 19:00. У результаті вибуху 14-річний та 6-річний хлопці отримали травми рук, живота та обличчя.

1