У Вінницькій області жінка згоріла у власному будинку

Причиною могло стати необережне поводження з вогнем
У Вінницькій області жінка згоріла у власному будинку
Вогонь, пожежа Фото: Pexels
12 Січня 2021, 11:05
читать на русском

У Вінницькій області під час пожежі загинула літня жінка.

Про це повідомило головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Зазначається, що 11 січня о 12:20 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Розкопане Погребищенського району в житловому будинку сильне задимлення. На місце прибули рятувальники, які попередньо з'ясували, що відбулося загоряння домашніх речей в одній із кімнат будинку.

Під час розвідки помешкання, було виявлено 80-річну власницю домоволодіння без ознак життя, - йдеться у повідомленні.

Працівники ДСНС локалізували пожежу о 13:00, а погасили - о 13:06. Рятувальники припускають, що ймовірна причина виникнення загоряння - необережне поводження з вогнем власниці будинку.

Читайте також

Нагадаємо, що під Полтавою загорівся вагон поїзда, який перебував на ремонті, в результаті чого загинули дві особи. Пожежа сталася 25 грудня в селі Копили Полтавського району на території філії "Укрзалізниці". Пожежники, що прибули на виклик, загасили вогонь через три з половиною години після того, як отримали повідомлення.

Також 30 грудня у Києві на Троєщині сталася серйозна пожежа у квартирі багатоповерхівки, постраждали люди. Пожежа виникла в одній із квартир дев'ятиповерхового житлового будинку на площі 15 кв.м з розповсюдженням вогню на загальний коридор, розміром 4 кв.м.

1