У вінницькому ресторані через російський шансон побилися компанії військових та контррозвідки СБУ (відео)

СБУ-шники хотіли послухати пісні Михайла Круга, а військові були проти
У вінницькому ресторані через російський шансон побилися компанії військових та контррозвідки СБУ (відео)
8 Листопада 2023, 06:29
читать на русском

У ресторані Вінниці через російський шансон побилися дві компанії: працівників військової контррозвідки СБУ та військового.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Вони одночасно відзначали дні народження у різних залах. Пізно ввечері музику в одному залі вимкнули, і з другого почули пісні Круга. Компанія військово-іменинника зайшла до СБУшників і зробила їм зауваження. Ті його проігнорували, як і працівники закладу.

"Після цього вийшли з цієї компанії чоловіки, і почалася бійка. Ми покликали охорону ресторану – вони теж лише усміхнулися. Тоді викликали поліцію - але й ті теж лайтово до всього поставилися. Потім змушені були викликати швидку, оскільки були постраждалі: трьох чоловіків із нашої компанії доправили до лікарні", - каже дівчина, яка робила зауваження, знявши це на відео.

Постраждали й обидва іменинники: військовий та Руслан Сівак, батько військовослужбовця Департаменту військової контррозвідки СБУ Дмитра Сивака. Вони вдвох були активними учасниками бійки.

При собі правоохоронець мав нагородну зброю, пістолет Glock-17.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею про хуліганство. Прокуратура підтвердила участь співробітників СБУ у інциденті.

Нагадаємо, омбудсмен Дмитро Лубінець подав заяву до правоохоронних органів щодо образ Ірини Фаріон на адресу українських військових, які говорять російською мовою. Фаріон заявила, що не вважає українцями військових із "Азова", які розмовляють російською мовою.

1