У Закарпатській області вітчим довів падчерку до повішення

Тепер він сяде у в’язницю
У Закарпатській області вітчим довів падчерку до повішення
Самогубство (Фото: Pexels)
23 Червня 2021, 10:26
читать на русском

У Водиці Закарпатської області 53-річний чоловік довів до самогубства доньку співмешканки. Дівчина повісилась.

Про це повідомили у пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури.

Як відомо, чоловіку призначено покарання у виді 7 років 6 місяців ув’язнення по статті доведення неповнолітньої до самогубства (ч. 3 ст. 120 Кримінального кодексу України).

Прокурором у суді доведено, що обвинувачений тривалий час ображав і принижував доньку своєї співмешканки. Неодноразово під час побутових сварок він своїми висловлюваннями спонукав дівчинку покінчити життя самогубством. Не витримавши неприязного ставлення і знущань вітчима, дівчинка повісилася. А на винуватця такого вчинку вказала в залишеній передсмертній записці. Трагічна подія трапилася в листопаді 2017 року, - йдеться у повідомленні.

Також під час обшуку у помешканні чоловіка поліція знайшла понад півсотні набоїв до нарізної малокаліберної зброї, тому йому винесли додаткове обвинувачення (зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 ККУ).

Чоловік наразі під вартою, очікує на вступ вироку у законну силу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області 14-річна дівчинка наковталась пігулок через трьох старшокласників, які протягом року її принижували.

Читайте також