У Зеленського бувають "гострі дискусії" з Разумковим - ОП

Радник голови ОП заперечив, що між Банковою та Грушевського є напруга
У Зеленського бувають "гострі дискусії" з Разумковим - ОП
Голова ВРУ Дмитро Разумков та президент України Володимир Зеленський (Фото: УНІАН)
10 Лютого 2021, 15:25
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк стверджує, що між керівництвом Верховної Ради та адміністрацією глави держави бувають "гострі дискусії", але це не стосується президентських рейтингів Володимира Зеленського та Дмитра Разумкова.

За його словами, між Офісом президента та Верховною Радою зберігається "робоча комунікація".

В коментарі "Радіо Свобода" Подоляк заявив, що президент не бачить проблеми у тому, що голова Верховної Ради (досьє на Дмитра Разумкова читайте за посиланням) у соціологічних рейтингах потенційних кандидатів в президенти має схожий із Зеленським рівень підтримки громадян.

Рейтинги – це така річ, з якою дуже часто просто граються: додають одних, щоб підігріти дискусію, або прибирають інших, щоб спровокувати певне невдоволення. Президент ставиться до цього абсолютно спокійно – як до типової боротьби заради боротьби в рамках старої політики... Хто там отримав у рейтингах відсоток чи два – неважливо..., – сказав Подоляк.

Читайте також

Він також заперечив, що між Банковою та Грушевського є напруга через окрему позицію Дмитра Разумкова з низки питань (зокрема, голова ВР не підтримав санкції проти телеканалів Медведчука).

Це нормально для демократичної команди... Робота влади залишається у межах тих обіцянок, які давали усі в команді влади, коли йшли на вибори разом із Володимиром Зеленським. Не працювати разом з командою – це насправді протиставляти себе виборцям, які підтримали цю команду. Навряд чи хтось готовий до такого протиставлення себе виборцям, - сказав представник ОП.

Нагадаємо, як свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", серед політиків українці найбільше довіряють президенту Володимиру Зеленському (досьє Зеленського), якому довіряють 41%, а не довіряють – 56%.

Діяльністю президента Зеленського задоволені 32% опитаних, не задоволені – 65%. Роботою голови Верховної Ради Разумкова задоволені 30%, не задоволені – 51%, не змогли оцінити – 19%.

А політиком року українці найчастіше називають чинного президента Володимира Зеленського, але він же очолив і народний рейтинг "невдах року".

1