У Зеленського немає часу думати про другий термін - Подоляк

В Офісі президента стверджують, що Зеленський зосереджений на роботі, а не на виборах
Важливо
У Зеленського немає часу думати про другий термін - Подоляк
Михайло Подоляк (фото: Facebook)
10 Лютого 2021, 11:49
читать на русском

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк стверджує, що президент Володимир Зеленський не має часу, щоб навіть думати про балотування у президенти під час наступних виборів.

У коментарі "Радіо Свобода" Подоляк заявив, що для думок про наступні президентські вибори у Зеленського нині немає часу, оскільки глава держави зосереджений лише на своїй роботі і її результатах.

Хто думає про вибори – той не може ухвалювати принципових рішень. Володимир Зеленський ухвалює принципові рішення (всі це бачать), – сказав радник голови ОП.

Читайте також

Нагадаємо, до того як Зеленського обрали президентом, під час президентської кампанії він запевняв, що йде у президенти лише на одну каденцію.

Уже коли очолив країну, Зеленський (у травні 2020 року) заявив, що йому не вистачить однієї президентської каденції для виконання всіх своїх передвиборчих обіцянок та додав, що тривалість його перебування на посаді глави держави залежить від рішення українців.

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент Володимир Зеленський, попри те, що йому подобається керувати державою, наразі думає не про другий термін президентства.

Заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко вважає, що одного президентського терміну мало, щоб "відбудувати країну".

1