У Зеленського розповіли про версії смерті працівниці посольства США

Щонайменше є дві версії смерті жінки
Важливо
У Зеленського розповіли про версії смерті працівниці посольства США
Правоохоронець, поліція Києва (фото: УНІАН)
1 Жовтня 2020, 18:10
читать на русском

Офіс президента висловив співчуття та розповів про версії, які розглядає поліція під час розслідування смерті співробітниці посольства США у Києві.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.

Правоохоронні органи України проводять невідкладні слідчі дії для з`ясування всіх обставин цієї страшної події. Наразі розглядається версія як навмисного вбивства, так і нещасного випадку - йдеться в повідомленні.

Читайте також

В Офісі президента наголосили на необхідності оперативного та всебічного розслідування.

Якщо ця трагедія сталася через злий умисел, винні мають понести законне покарання, - уточнили у відомстві.

Нагадаємо, 30 вересня у Києві знайшли у непритомному стані працівницю посольства США з травмою голови. Жінку доправили до лікарні, де вона померла від отриманих травм.

Співробітницю американського посольства знайшли перехожі у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вулиці Толбухіна, що в Шевченківському районі столиці.

Читайте також

Пізніше у ЗМІ повідомили, що слідство розглядає версію, що співробітницю США зачепив потяг. Водночас на офіційній сторінці поліції Києва вказується про ще одну версію, за якою розшукують чоловіка середніх років. Слідчі вважають, що він причетний до смертельного нападу на жінку.

Також посольство Сполучених Штатів Америки відреагували на смерть співробітниці. Там відмітили, що посадовці посольства США у Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті.

1