Україна потролила Росію відомим мемом у Twitter: українці підтримали (фото)

Мем показує види головного болю, один з яких - життя поруч з РФ
Україна потролила Росію відомим мемом у Twitter: українці підтримали (фото)
Карта України Фото: svetum.com.ua
8 Грудня 2021, 21:16
читать на русском

Офіційний акаунт України у Twitter вкотре потролив Росію. Цього разу використали мем про види головного болю на тлі посилення російської агресії у бік України, інформації про нарощення військ біля кордонів та можливе повномасштабне вторгнення РФ у січні 2022 року.

Мем показує види головного болю, зокрема мігрень, біль від підвищеного тиску та від стресу. Четвертий вид болю - життя поруч з Росією, або "суцільний головний біль".

Пост опублікували 7 грудня, а за добу він набрав понад 220 тисяч уподобань, 47 тисяч ретвітів та 15 тисяч твітів із цитатою.

Скрін з офіційного Twitter-акаунту України

Користувачі оцінили жарт та почали ділитись своїми мемами у коментарях та у відповідь.

   

Нагадаємо, останнім часом шириться інформація, що Росія стягує війська до українських кордонів. Зокрема, начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія сконцентрувала на кордоні з Україною понад 92 тисячі військовослужбовців. Він каже, що це може свідчити про підготовку Росії до наступу вже цієї зими.

У Росії спростовують інформацію щодо намірів здійснити вторгнення в Україну. Однак Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про нарощування Росією окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Читайте також

1